15 Mayıs 2010 Cumartesi

Cumhuriyet Kitap Eki



Merhaba sevgili Rafların Arasından okurları. Biz bu bloğu raflarımızdaki kitapları okudukça sizlerle paylaşmak için açtık ve sizlere okuduğumuz kitapların konularını, tarzlarını anlattık. Okumadığımız kitapları anlatmayı tercih etmediğimiz için, yeni çıkan kitapları da anında paylaşamıyoruz. Oysa her hafta, hatta her gün onlarca yeni kitap basılıyor ve bunları da okuyup okuyup buralarda paylaşmayı çok istiyorum ancak henüz kendi raflarım dolu.

Yeni kitaplarla ilgili meraklarınızı karşılamakta zorluk çektiğim için, kendim yeni kitapların konularını öğrendiğim bir kaynağı sizlerle paylaşmak istedim. Sadece yeni çıkan kitaplar değil bu derginin içeriği, yazarlarla röportajlar, şiirler, denemeler, öyküler, eleştiriler, incelemeler ve makaleler de sizleri bekliyor her hafta. Cumhuriyet gazetesinin perşembe günleri verdiği Kitap dergisi tüm bunların yanında kitapseverlerin ilgi duyacağı etkinlik tanıtımları, Vitrindekiler köşesiyle yeni çıkan kitapların reklamları ve incelemeleri, edebiyata ilişkin kimi karikatürler ve ünlü yazarların hayat öykülerini de her hafta sizlerle paylaşıyor. Eğer evinizde küçük bir kardeşiniz ya da çocuğunuz varsa, çocuk kitaplarının incelendiği iki sayfa da onları bekliyor. Ben de o çocuk kitaplarından kendime yeni kitaplar seçerken şimdi tüm dergiyi okuyorum, yılların ne çabuk geçtiğini de gözüme sokuyor bu dergi şu an.

Kitap dergisi, her perşembe Cumhuriyet gazetesiyle birlikte. Bir kitapsever olarak, bu bloğun amacına uygun olduğunu düşündüğüm bu dergiyi tanıtmak istedim, bizim burda eksik bıraktığımız her şey bu dergide çünkü. Raflarınızda bu dergiye de yer ayırmaya ne dersiniz?

2 yorum:

  1. süpermiş, bir ara hürriyetin mi milliyetin mi, iklisinden birinin de vardı böyle bir eki.
    ayrıca, idefix gibi sitelerin bültenine de üye olmak lazım yeni çıkanları takip etmek için :)

    YanıtlaSil
  2. sağlam kitap "dergisi"dir. Fevkalade incelemeleride cabası.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails