18 Haziran 2010 Cuma

Melissa P. Vakası

Meröp birkaç zaman önce konuya değinmişti ama ben bu kitabı daha yeni okudum ve üzerine 2 çift laf etmeden geçmek istemedim. Artık popüler günleri geride kaldığı için D&R'dan 3 kuruşa alınabiliyor Yatmadan önce 100 fırça Darbesi. 2 günde de okunuyor ve ister inanın ister inanmayın az önce bahsettiğim Richard Bach'tan kat be kat daha edebi. Bir kere çok akıcı. Kızın yazmaya doğal bir yeteneği olduğu ortada. Gereksiz tasvirlere girmiyor, hatta gerekli olduğu zaman bile o kadar az giriyor ki kitap böylece porno kategorisinden diskalifiye oluyor. Neden yayınlandığında o kadar olay yaratmış, anlamadım. Aynı kitabı yazan bir erkek olsa esamesi okunmazdı. Erkeklerle kedinin fareyle oynadığı gibi oynayan bir kadın, sadece bir erkeğin hayalgücünde meşru kabul ediliyor sanırım. Hele de kızımızın yaşı küçükse o ancak bir fantezi nesnesi olabilir. Heyhat a dostlar, devir değişti. Artık el kadar kızlar çatır çatır yazıyor ne hayal ettiyse / yaşadıysa.

Bence Melissa P. kanı kaynayan milyonlarca ergenden biri sadece. Hormonlar fazla, aile ilgisi ve iletişimi de az olunca, kişilik ve özdeğer sorunlarıyla cebelleşen Melissa kızımız kendini sekse veriyor. İmkanı olan herkesin yaptığını yapıyor aslında, sadece daha cesur davranıyor, epey daha ileri gidiyor kendi sınırlarında. Ayrıca sırf grup seks yapıyor diye ruh hastası, seks kölesi mi diyelim yani kızcağıza? Kocasının / erkek arkadaşının gönlü olsun diye istemediği birçok şeyi yapmaya razı olan kadınlar Melissa'dan daha mı ahlaklı? Üstelik kızın bu işlerin ucunda adamlardan en ufak bir çıkarı / beklentisi de yok. Ne yüzük peşinde, ne elbise, ne para-pul. Bağımsız bir insan. O bakımdan nice namus kumkuması kadından çok daha tutarlı ve ahlaklı buldum Melissa'yı. Sağa sola epey bi çarptı, kanadı, ama yıkılmadı, kimseyi kandırmadı, herkese dersini verdi gitti. Helal olsun.

Eser: Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi
Yazar: Melissa P.
Yayınevi: Okuyanus




3 yorum:

  1. ay sana katılamayacagım Ege cim.. ben hiç sevmedim bu kitabı, sex sells den başka neydi allah askına :(
    artı jonathan livingstone a laf yok :(

    YanıtlaSil
  2. cicim görünüş itibariyle sex sells olabilir ama içerik olarak çok da hardcore bulamadım ben bu kitabı. neden dersen okurken tahrik eden bir tarafı yok, daha ziyade üzüldüm ben kıza kendini buluncaya kadar. ayrıca kendi açmazlarıyla ilgili tasvirler ve olan bitenlerle ilgili yorumları seks tasvirlerinden uzundu. bazı mizah dergilerinde bundan çok daha fazla hardcore içerik var bence :)

    jonathan'ı da senin güzel hatrın için içimdeki çocuğa emanet ettim şekerim. ama artık sapanla mı kovalar, sevgiyle mi yoğurur bilemem, ikisinin arasında :p

    YanıtlaSil
  3. ben cok ergenken okumuştum kimbilir belki ondan bana çok hardcore gelmişti :D

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails