27 Ağustos 2011 Cumartesi

Blogger N'lerini seçiyor !

Merhabalar!

Sevgili Tuşların Tıkırtısı ve Blog Mania bizi en bilgilendirici bloggerlar arasinda gostermis! Kendilerine sonsuz tesekkurlerimizi sunuyoruz.

Raflarin Arasindan'da birden fazla yazar bulundugundan ortak bir liste hazirladik! Mevcut listede Aslisin'in, Sweet Leaf'in, Sycorox'un ve bendeniz Amaltheian'in tercihleri bulunmaktadir. Her kategori icin uc kisi yazabildigimizden ne kadar zorlandigimizi tahmin edersiniz! Yazarlarimizin hazirlayip bana verdigi listelerdeki ortak isimleri secip yazmaya calistim.

Sevgiler!

**

Yazının başlığı "Blogger N'lerini seçiyor !" şeklinde olmalı.. Bir bütün halinde ilerlemeliyiz. Her kategori için en fazla 3 kişi yazabilirsiniz.. (Sadece bir kategori için 5 tane yazma hakkınız var. Çoğumuzun blog açmasına sebep olan şey, kendimizi anlatmak.) Ekstradan 1 kategori daha ekleyip, seçiminizi yapabilirsiniz. Kategori açarken tercihinizi mümkünse en zeki, en güzel, en akıllı gibi şeylerden yana kullanmayın. Tamam birbirinizi tanıyor olabilirsiniz. Ama burda genel bi seçimden bahsediyoruz ve birbirimizi sadece yazılarımızdan tanıyoruz. Yazılardan yola çıkarak sonuca varabileceğimiz kategoriler olmalı. (Kişileri rencide edecek, küçümseyecek türden kategorilere kesinlikle yer vermeyin.) Aynı kişiyi birden fazla kategoriye yazabilirsiniz. Mim yazılarınız kesinlikle okunacaktır. Yazılarınız okunduğuna dair yorum bırakılacaktır. Bir gün içerisinde yazılarınıza yorum gelmezse mail atarak haber verirseniz en doğru sonucu elde etmiş oluruz.(birinceses@gmail.com)

En İyi Tasarıma Sahip Blogger : Şu Bu O, Hayat Erkeği, Hesionka

En Güncel Blogger: Muhtesip, Sweet Sunshine, CineShoot

En Meraklı Blogger: Pek Güzel Şeyler, Okuyan Kedi

En Yetenekli Blogger: Özlem Akın

En Çok Bilgilendiren Blogger: Sigara Yanıkları, Pasif Agresif, Salıncakta İki Kişi

En Çok Kendini Anlatan Blogger: Cips Yiyemeyen Kız, Sarhoş Kedi, Amsterdam'dan Kartpostallar

En Çok Eğlendiren Blogger: Sel, Öküzün Önde Gideni, Atgötten

En Akıcı Yazan Blogger: Finduilas, Glamdring

Yukarıda adı geçen herkes mimlenmiş sayılıyor :)

7 yorum:

Related Posts with Thumbnails