27 Mayıs 2010 Perşembe

Haftanın Konuk Yazarı | Fun Stuff & Lovely Things

Merhaba Arkadaşlar,
Uzunca bir süredir Haftanın Konuk Yazarı başvurusu gelmiyordu, sonunda bir başvurumuz oldu ve dolayısıyla karşınızda... Ta ta ta taaaa... Fun Stuff & Lovely Things!

Fun Stuff & Lovely Things çok sevimli bir blog, eğlenceli, doğal! Hele son yazısını gören kitapseverler o "İzle" butonuna tıklamadan da duramayacaktır! (Yüzümü kara çıkartmayın, ühü.) Ayrıca kendisine Rafların Arasından ekibi olarak teşekkür etmeliyiz, bize çok güzel bir e-posta yazmıştı ancak ben işlerimden kafamı kaldırıp da henüz diğer yazarlarımızla paylaşamadım, üzgünüm.

Fun Stuff & Lovely Things önümüzdeki hafta Perşembe gününe kadar Konuk Yazarımız olarak kalacak ve istediği kadar (gün gelsin binlerce kitabımız olsun, iiişallaaah!) yazı yazacaktır.

Daha sonraki haftalara ilişkin Konuk Yazarlık taleplerinizi amaltheian@gmail.com'a e-posta vasıtasıyla bildiriniz. En geç iki gün içinde dönmeye çalışıyorum.

Sevgiler.
Müdüriyet.

1 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için.
    Sevdiğim şeyler karşısında çok heycanlanıyorum :):) Rafların Arasından da öyle benim için, kendisini ve yazarlarını çok büyük bir coşkuyla karşıladım. :):)
    Bütün yazarlarının ve konuk yazarlarının eline & emeğine sağlık..

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails