10 Şubat 2012 Cuma

Yeşil Süvari (Kristen Britain)

Yeşil süvari serisinin ilk kitabı yine aynı isimle karşımızda. Genç Karigan G'ladheon okulda yaşadığı bir kavga sonucunda uzaklaştırma alır ve kaçar. Yolda sırtından iki okla vurulmuş yeşil bir süvariye rast gelir, istemeden de olsa onun taşıdığı mesajı krala götürmek için uzun ve tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Yolda karşısına değişik insanlar, canlılar çıkar. En tuhafı da ona mesajı veren süvarinin ruhu tarafından takip ediliyordur.

Kitabın ve yolculuğun sonunda çok şey öğrenen kahramanımız, kendini istemese bile Yeşil Süvari olarak bulur.

Baktığımız zaman gayet heyecanlı, temposu düşmeyen bir fantastik romanla karşı karşıyayız. Karigan genç bir kızın zor kat edebileceği bir yolu gidiyor ve sözünü sakınmadan ilk yeşil süvari ruhuna sahipmiş gibi davranıyor. Kitabın en güzel kısmı iki kız kardeşin evine gittiği taraftı. Çok sevdim o kısmını.

Heyecanlı fantastik roman severlerin beğeneceği bir seri, tavsiye ederim. Bizde daha ilk kitap çıkmış olsa da devamı gelecekmiş.

İyi okumalar...

3 yorum:

  1. Bu kitabı ilk çıktığında yani 2004 yılında alıp okumuştum ve çok beğenmiştim. Yıllardır da araştırır dururum devamı gelecek mi diye. Sizde devamı gelecekmiş demişsiniz gelecek miymiş gerçekten ???

    YanıtlaSil
  2. Devamı olmayacaksa hiç başlamamak isterim, ama çok da merak ettim. Ah hayat,bir yorum paylaşımında bile hep oradasın :))

    YanıtlaSil
  3. iki yayın evinden çıkmış kitap, bence devamı gelir gibime geliyor ama okuyun derim ;)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails