21 Şubat 2011 Pazartesi

Avalon Edebiyat; Bir Edebiyat Platformu

Sosyal ağın, internet kullanımının çok kötü şekillerde gerçekleştiği ülkemde heyecan uyandıran platformlar gözüme çarpınca mutlu oluyorum. Bir arkadaşımın da ekibine dahil olduğu Avalon Edebiyat adlı edebiyat hakkında tartışabileceğiniz; kitap özetleri, yazarlarla yapılan röportajlar, alıntılar ve serbest kürsü köşesinde üyelerin yazdığı yazılara ulaşabileceğiniz bir siteyi tanıtacağım izninizle: http://avalonedebiyat.com/


Şubat ayı içinde bir hediye kitap kampanyaları vardı, keşke daha erken tanıtsaydım bu siteyi ama kampanyalarına belki devam ederler önümüzdeki aylarda da. Site Wordpress temalı, sizin de yazılarınızı bırakabileceğiniz, üye olup yazılara yorum yapabileceğiniz ya da sadece yazılan yazılardan e-posta aboneliğiyle haberdar olabileceğiniz bir sistemde kurulmuş. Herhangi bir edebiyat forumundan tasarım ve içerik olarak daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ekip, siteyi şöyle bir alıntıyla tanımlamış:

Zamanda ve mekanda; biri Mağrip'te biri Maşrık'ta iki alem vardı: Evelemirde ve Maşrık'ta Gnosticler; bilahare ve Medieval'de Gothicler... İkisinin ortasında, Avalonya adında bir alem kuruldu. Orada biz vardık... Geldik ve yazdık..


Facebook üzerinden Avalon Edebiyat'ı takip etmek için: http://www.facebook.com/avalonedebiyat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails